Midsommar!!

Hej på er och hoppas att solen är på våran sida nu i midsommar!!!

Vad ska ni hitta på tro???

Jag vet då hur min midsommar ser ut, jobb, jobb, jobb 7-16 fredag till söndag

Men men jag slipper ju bakrus ;)

Ida va de ju vikt kontroll igen, -1,2 denna gång. Har observerat att efter jag festat blir det sämre resultat..
Men de e ju tyvärr så att dagen efter så e man ju sugen hela tiden, vilket gör att man stoppar i sig mest hela tiden. Även om det inte är så fel mat som tidigare, så blir det mer än jag brukar iallafall... Så jag skall inte dricka så mycke i sommar, undrans hur de ska gå på Gotland!!!

Gotland ja, fan vad ja längtar dit... men om 3 veckor är ja där :) o den veckan kommer ju gå super fort o vips sitter man här i kalla färgelanda igen o man jobbar o sliter på som vanligt.

Är de någon som undrar något så fråga på :)

Ha nu en härlig helg <3 puss på er

Anna panna :)

Ja Anna heter den snälla människa på calanderska som hjälper mej med min krångliga mage, hon ringde mej idag och vi kom fram till att jag fortsätter med de lite starkare omeprazolen ett tag till. Sedan hoppas vi att min semester vila gör gott för magen, då jag känner att stessen ökar min magsmärta...

Tjo hopp o trevlig helg på er, nu blir de god mat o dryck o underbara vänner <3

dränkta katter o kluvna hårtoppar :)

Detta kommer jag inte skriva ett skvatt om :)

Hoppas inte alla stackars studenter flutit bort idagens evinnerliga regnande... Men vad härligt för alla som får sommarlov till en icke existerande sommar.. men den som väntar på ngt gott väntar ju alltid förlänge ;)

Jaha så har man stått på vågen idag igen, samma resultat som förra veckan -1,8 :) så nu e de bara 1.9 kvar till 40 :) shit va kul :)

Magen sköter sig kanon, men ikväll är sista tabletten på denna kuren så jag hoppas verkligen inte de drar igång igen, men om man skall vara helt ärlig så har jag lite småkänningar vid stressade situationer så jag är lite skeptisk... Har tbl för 2 veckor till o de tar jag om jag känner jag behöver utan att prata med överordande :))

puss på er

RSS 2.0